Haagen & Møller logo
About the Firm
THE FIRM
PEOPLE
PRACTICES
CONTACT
Advokater med interesse for M&A, kapitalmarkedsret og generel erhvervsrådgivning
Vi søger advokater med interesse for M&A og kapitalmarkedsret samt generel erhvervsrådgivning.

Om os

Vi er et højt specialiseret advokatfirma, der rådgiver om komplekse juridiske og kommercielle problemstillinger med fokus på M&A, kapitalmarkedsret, finansiel regulering, selskabs- og fondsret, regnskab og revision samt konfliktløsning inden for vores specialer.

Vores kultur er præget af, at vi er en mindre organisation med et dynamisk og uhøjtideligt miljø, hvor der er fokus på et højt fagligt niveau.

Om jobbet

Jobbet vil omfatte traditionelle advokatopgaver inden for vores specialer, herunder juridiske analyser, udarbejdelse og forhandling af juridiske dokumenter samt strategisk og kommerciel juridisk rådgivning. De konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset efter din anciennitet og erfaring, men du vil komme til arbejde tæt sammen med meget erfarne advokater og vil uanset anciennitet få udfordrende opgaver og betydeligt ansvar, der sikrer en stejl udviklingskurve i forhold til såvel faglig som personlig udvikling.

Vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige lønvilkår. Vi fokuserer på at skabe et spændende, dynamisk og positivt arbejdsmiljø, hvor der også er mulighed for individuelle ordninger, tilpasset den enkelte medarbejders konkrete behov og ønsker til arbejds- og privatliv.

Om dig

Du har et højt fagligt niveau med en god forretningsmæssig forståelse og interesse for samspillet mellem juridiske og kommercielle forhold. Du arbejder struktureret og har gode analytiske evner og en proaktiv tilgang til dine opgaver. Derudover er du grundig og evner at have mange bolde i luften på en gang. Du tager ansvar for dine opgaver og arbejder selvstændigt, men er samtidig i stand til at indgå konstruktivt i et team og arbejde tæt sammen med andre. Du er vant til at arbejde på engelsk, både på skrift og i tale.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med vores specialer, særligt M&A, men det vigtigste er, at du er en af branchens skarpeste hjerner, så sørger vi for, at du får erfaring.

Ansøgning

Hvis du vil høre mere om firmaet eller stillingen, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partner Tomas Haagen på telefon 3079 6116.

Hvis jobbet lyder som noget for dig, opfordrer vi dig til at sende din motiverede ansøgning, CV og relevante bilag til th@haagenmoller.com. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen, uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion, anciennitet og alder.


Behandling af personoplysninger

I forbindelse med rekrutteringsprocessen behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privacy notice, der er tilgængelig her.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at evaluere din ansøgning og vurdere dine faglige og personlige kompetencer med henblik på eventuelt at tilbyde dig ansættelse. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er vores behov for at kunne foretage denne evaluering og vurdering med henblik på udvælgelse af de rette kandidater til stillingen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Hvis du ikke bliver ansat hos os, opbevarer vi dine personoplysninger i op til 3 måneder fra afslutningen af rekrutteringsprocessen, hvorefter oplysningerne slettes. Hvis du bliver ansat hos os, vil dine personoplysninger indgå i vores personalemappe og følge vores slettepolitik gældende for denne.
© 2023 Haagen & Møller Advokatpartnerselskab
logo