Haagen & Møller logo
About the Firm
THE FIRM
PEOPLE
PRACTICES
CONTACT
Advokater med erfaring inden for M&A,
kapitalmarkedsret eller lignende
Til nyetableret advokatvirksomhed søges advokater med et højt fagligt niveau og erfaring inden for virksomhedsoverdragelser, private equity, selskabsret, kapitalmarkedsret eller finansiel regulering.


Om os

Vi er et nyetableret advokatfirma, der rådgiver om komplekse juridiske og kommercielle problemstillinger med fokus på virksomhedsoverdragelser og -investeringer, private equity, selskabs- og fondsret, kapitalmarkedsret og finansiel regulering samt tvistløsning inden for vores specialeområder. Vores klienter omfatter virksomheder og fonde, finansielle institutioner og private equity fonde.

Vores kultur er præget af, at vi er en mindre organisation med et dynamisk og uhøjtideligt miljø, hvor der er fokus på udvikling og den gode stemning, og at det altid skal være sjovt at gå på arbejde.


Om jobbet

Jobbet vil omfatte traditionelle advokatopgaver inden for vores specialeområder, herunder juridiske analyser, udarbejdelse og forhandling af juridiske dokumenter samt strategisk og kommerciel juridisk rådgivning. De konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset efter din anciennitet og erfaring, men du vil uanset anciennitet få udfordrende opgaver og betydeligt ansvar, der sikrer en stejl udviklingskurve i forhold til såvel faglig som personlig udvikling.

Vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige lønvilkår. Vi har derudover stort fokus på work-life-balance og tilbyder fleksibilitet og mulighed for individuelle ordninger, der er tilpasset den enkelte medarbejders konkrete behov og ønsker til arbejds- og privatliv.


Om dig

Du er advokat med erfaring fra advokatbranchen inden for virksomhedsoverdragelser, private equity, selskabsret, kapitalmarkedsret og/eller finansiel regulering. Det er ikke afgørende, om du er nyuddannet advokat eller har flere års erfaring – det vigtigste er, at du har erfaring og interesse inden for vores specialeområder samt lyst til at levere juridisk rådgivning på højeste niveau og udvikle dig yderligere.

Du har et højt fagligt niveau med en solid forståelse og interesse for samspillet mellem juridiske og kommercielle forhold. Du arbejder struktureret og har gode analytiske evner og en proaktiv tilgang til dine opgaver. Derudover er du grundig og evner at have mange bolde i luften på en gang. Du tager ansvar for dine opgaver og arbejder selvstændigt, men er samtidig i stand til at indgå konstruktivt i et team og arbejde tæt sammen med andre. Du er vant til at arbejde på engelsk, både på skrift og i tale.


Ansøgning

Hvis du vil høre mere om firmaet eller stillingen, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partner Tomas Haagen på telefon 3079 6116.

Hvis jobbet lyder som noget for dig, opfordrer vi dig til at sende din motiverede ansøgning, CV og relevante bilag til th@haagenmoller.com. Vi afholder løbende samtaler, så vi opfordrerdig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen, uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Behandling af personoplysninger

I forbindelse med rekrutteringsprocessen behandler vi dine personoplysninger i overensstem-melse med vores privacy notice, der er tilgængelig her.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at evaluere din ansøgning og vurdere dine faglige og personlige kompetencer med henblik på eventuelt at tilbyde dig ansættelse. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er vores legitime interesse i at kunne foretage denne evaluering og vurdering med henblik på udvælgelse af de rette kandidater til jobbet, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Hvis du ikke bliver ansat hos os, opbevarer vi dine personoplysninger i op til 3 måneder fra afslutningen af rekrutteringsprocessen, hvorefter oplysningerne slettes. Hvis du bliver ansat hos os, vil dine personoplysninger indgå i vores personalemappe og følge vores slettepolitik gældende for denne.
© 2023 Haagen & Møller Advokatpartnerselskab
logo